Keičiame renginio datą iš anksčiau planuotos balandžio 25–26 d. į liepos 11–12 d. Taip siekiame užtikrinti festivalio dalyvių ir lankytojų saugumą, atsižvelgiant į šiuo metu susiklosčiusią koronaviruso pandemijos situaciją.

„Itin laukiamą architektūros šventę ir didelę dalį jai skirtų pasiruošimo darbų nukeliame į laikotarpį, kai pandemija, tikimės, jau bus atšaukta. Viliamės, kad vasaros vidurys bus puikus metas Vilniaus gyventojus ir svečius sukviesti į renginį be jokios rizikos jų sveikatai, – „Architektūros fondo“ vadovė Sandra Šlepikaitė.

Reiškiame didelę padėką savanoriams, architektams, pastatų savininkams ir jų atstovams už iki šiol atliktą darbą ir skirtą laiką planuojant atviros architektūros savaitgalį. Karantino laikotarpiu „Open House Vilnius“ socialinių tinklų paskyrose planuojame dalintis naudingu turiniu besidomintiems architektūra.

„Dėkojame visiems už supratingumą ir kantrybę. Padarysime viską, kad renginys įvyktų, mūsų visų įdirbis bei įdėta energija nenueitų veltui, o miesto gyventojai ir svečiai tradiciškai susiburtų laukiamiausioje architektūros šventėje“, – projekto vadovė Adelė Dovydavičiūtė.

Linkime saugoti save ir savo artimuosius, rūpintis gera nuotaika ir prasmingai praleisti šį laiką!